Æble ‘Rubinola’ 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (M-111)

425 kr.

Forkæl din have med Æble ‘Rubinola’. Giver saftige æbler, perfekt til dansk klima. Perfekt til at plante i din have. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203817359 Kategori:

Opdag en oase af smag og skønhed i din egen have med vores æbletræ ‘Rubinola’. Dette pragtfulde træ er en sand perle blandt æblesorter og vil berige din have med både smukke blomster og delikate frugter.

Æblet ‘Rubinola’ er en sand gastronomisk fornøjelse med sin let syrlige og krydrede smag. Frugterne imponerer med deres intense gul baggrund og røde kinder, der får dem til at skille sig ud i enhver frugtskål. Frugtkødet er lyst, gult og utroligt fast, hvilket giver en fantastisk tekstur og saftighed til hvert eneste bid.

Det lille træ vil glæde dig med sine 4-8 grene, der strækker sig 150-200 cm op i luften. Plantet i en 10 liters potte, er dette æbletræ særdeles nemt at passe og dyrke, selv for dem uden grønne fingre.

Forestil dig at plukke dine egne æbler lige fra træet og nyde dem friske, saftige og sprøde. Eller måske vil du bruge dem i en lækker æblekage eller en forfriskende cider. Med æbletræet ‘Rubinola’ kan du dyrke din egen høst og bringe naturens lækkerier direkte ind i dit køkken.

Skab et lille stykke paradis i din have med vores æbletræ ‘Rubinola’. Lad dig fortrylle af smagen, duften og synet af disse skønne frugter, og nyd gavnene ved at have dit eget frugttræ lige uden for døren. Med ‘Rubinola’ får du ikke kun en frugtplante, men en kilde til glæde, stolthed og smagsfulde øjeblikke. Dyk ned i en verden af æbletræer og lad dig inspirere af naturens generøsitet og skønhed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Rubinola’ 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (M-111)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.