Æble ‘Amorosa’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)

375 kr.

Opdag en højkvalitets Æble ‘Amorosa’ plante med 4-8 grene og en højde på 120-160 cm. Perfekt til din have eller terrasse.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202385297 Kategori:

Dyk ned i en verden af smag og aroma med vores æbletræ ‘Amorosa’. Dette smukke og imponerende træ vil ikke kun pryde din have med dets frodige løv og smukke røde æbler, men det vil også berige dine smagsløg med sin saftige og velsmagende frugt.

Med 4-8 grene og en højde på 120-160 cm er dette æbletræ allerede godt etableret og klar til at blive plantet i din have eller på din terrasse. Træet leveres i en praktisk potte (M7), hvilket gør det nemt at transportere og plante det på det ideelle sted i din have.

Æblet ‘Amorosa’ er kendt for sin let syrlige og saftige smag, der vil vække dine smagsløg og bringe en friskhed til dine frugtskåle og bagværk. Med sit lyst gule frugtkød og tynde glatte skræl er dette æble både indbydende for øjet og velsmagende for ganen.

Dyrk dit eget lager af saftige æbler og nyd fornøjelsen ved at plukke dem direkte fra træet. Med en produktion på 100-120 æbler pr. træ er der rigeligt med frugt til at forkæle dig selv og dine kære med sunde og lækre snacks eller til at bruge dem i dine yndlingsopskrifter.

Så tag skridtet og tilføj et æbletræ ‘Amorosa’ til din have i dag. Lad dig inspirere af naturens smukke gaver og skab et frugtfuldt og smagfuldt udendørs rum, der vil berige dit liv med glæde, sundhed og skønhed. Pluk et æble, nyd smagen, og lad dig fortrylle af den enestående oplevelse af at dyrke dine egne frugter med kærlighed og omsorg.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Amorosa’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.