Æble ‘Elstar/Elshof’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)

349 kr.

Få din have til at stråle med vores smukke Æble ‘Elstar/Elshof’ træ med 4-8 grene. Leveres i en praktisk potte og er 120-160 cm højt. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900198900429 Kategori:

Dyk ned i en verden af lækre æbler med vores Æble ‘Elstar/Elshof’ træ. Med 4-8 grene og en imponerende højde på 120-160 cm er dette træ en fantastisk tilføjelse til enhver have eller terrasse.

Æble ‘Elstar/Elshof’ er kendt for sine syrlig-søde og meget aromatiske frugter. Frugtkødet er hvidt, saftigt, fast og rødt, hvilket giver en fantastisk smagsoplevelse. Med en flot rød farve på frugterne og en gul baggrund skiller dette æble sig ud visuelt i enhver frugthave.

Skrællen på Æble ‘Elstar/Elshof’ er tynd og lidt ru, hvilket giver et rustikt og autentisk udseende. Frugternes størrelse er middel og har en aflang, rund form, der gør dem perfekte til både at spise friske eller bruge i madlavning.

Med et stort udbytte har dette træ en tendens til at give dig masser af velsmagende æbler at nyde hele sæsonen. Uanset om du plukker dem direkte fra træet eller bruger dem i bagning og madlavning, vil Æble ‘Elstar/Elshof’ imponere med sin kvalitet og smag.

Med vores Æble ‘Elstar/Elshof’ træ bringer du ikke kun en smagsoplevelse ind i din have, men også en smuk og funktionel plante, der vil berige din udendørs oase. Tag din have til det næste niveau med dette fantastiske æbletræ og glæd dig til at høste de velsmagende frugter direkte fra dine egne grene. Skynd dig at tilføje Æble ‘Elstar/Elshof’ til din have i dag og oplev glæden ved at dyrke dine egne æbler på en nem og bekvem måde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Elstar/Elshof’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.