Blomme ‘Kirkes’ 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte. (S.J.A.)

375 kr.

Opdag skønheden i din have med vores smukke og velvoksne blommetræ ‘Kirkes’. Skab et grønt paradis med denne livlige tilføjelse.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197894187 Kategori:

Blommen ‘Kirkes’ er en sand juvel i frugthaven, der vil fortrylle dine smagsløg med sin søde og aromatiske smag. Med 4-8 grene og en imponerende højde på 130-170 cm leveres denne skønhed i en praktisk 10 liters potte, klar til at berige dit udendørs rum. Denne sort leveres af S.J.A., hvilket garanterer dig en kvalitetsplante, der vil trives og blomstre i mange år fremover.

Med fast, gult frugtkød og en tyk, sprød skræl præsenterer blommen ‘Kirkes’ sig selv med elegance og charme. Frugterne har en smuk lilla til blå farve og en oval form, der tiltrækker opmærksomhed og beundring. Med en middelstor størrelse på ca. 40-50 gram og et udbytte, der strækker sig fra lille til middel, behøver denne plante ikke frugtudtynding, hvilket gør den ideel for selv nybegyndere inden for havebrug.

Den bedste tid at plukke og nyde disse lækre blommer er når de er modne, hvilket vil give dig en fuldkommen smagsoplevelse. Blomme ‘Kirkes’ er en alsidig og generøs plante, der vil berige dit liv med smagfulde frugter og skønhed i lang tid fremover. Så giv din have et løft med denne pragtfulde blommeplante og nyd høsten af saftige og velsmagende frugter året rundt.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blomme ‘Kirkes’ 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte. (S.J.A.)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.