Æble ‘Signe Tillisch’ 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (A-2)

399 kr.

Forkæl din have med vores smukke Æble ‘Signe Tillisch’ træ – vokser hurtigt, bærer store og lækre æbler. Den perfekte tilføjelse til din have.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203718359 Kategori:

Lad mig præsentere dig for æblet ‘Signe Tillisch’ – et æbletræ, der vil bringe smagfulde oplevelser og skønhed til dit haven. Med dette æbletræ får du ikke kun en frugtbar busk, men også et smukt prydelement til din have. Æblet ‘Signe Tillisch’ er kendt for sin velsmagende, saftige frugt med en fortryllende aroma af druer. Forestil dig at plukke et æble og blive mødt af en lys-gul frugtkød med en fantastisk kombination af sødme og syrlighed.

Med en farvepalet bestående af gullig/grøn med en rødme på kinden, er æblet ‘Signe Tillisch’ ikke blot en fryd for ganen, men også for øjet. Den tynde, glatte skræl omgiver et stort æble med en fladrund form, der fremhæver æblets generøse størrelse. Når du beskuer æblet ‘Signe Tillisch’ hængende på grenene, vil du blive betaget af dets æstetiske udtryk og farverigdom.

Dette æbletræ har et middel udbytte, selvom det kan være lidt uregelmæssigt, hvilket blot tilføjer en ekstra dimension til dets charme. Forestil dig at gå ud i haven og plukke dine egne æbler direkte fra træet – en oplevelse, der forbinder dig med naturen og sæsonens skiftende rytmer. Med æblet ‘Signe Tillisch’ kan du skabe smagsoplevelser, der vil glæde dine smagsløg og bringe glæde til dine måltider.

Sæt prikken over i’et i din have med dette pragtfulde æbletræ, der ikke kun beriger din høst, men også dit uderum. Lad æblet ‘Signe Tillisch’ blive en del af dit haveliv og hverdagsglæde. Med dets unikke egenskaber og skønhed vil dette æbletræ bringe en smag af eventyr og friskhed til dit hjem. Tag imod naturens gaver med æblet ‘Signe Tillisch’, og lad dig fortrylle af dets magi hver eneste dag.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Signe Tillisch’ 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (A-2)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.