Æble ‘Filippa’ Espalier 2 etager,- med potte

599 kr.

En æstetisk og pladsbesparende løsning til din have med Æble ‘Filippa’ Espalier i 2 etager. Dyrk dine egne æbler. 🍎🌿 Perfekt til altanen eller terrassen.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900194042533 Kategori:

Dette smukke og praktiske æbletræ ‘Filippa’ Espalier vil helt sikkert glæde enhver haveentusiast med sit charmerende udseende og lækre frugt. Med to etager giver dette espaliertræ mulighed for at dyrke æbler på en pladsbesparende måde, som samtidig tilføjer et dekorativt element til enhver have eller terrasse.

Æblet ‘Filippa’ er kendt for sine saftige og syrlige æbler med et hvidt, fast frugtkød, som vil forkæle dine smagsløg med en skøn kombination af sødme og syrlighed. Farven på æblerne varierer fra grøn-gul, og skrællen er tynd og glat at røre ved. Med en stor og aflang form er disse æbler både æstetisk tiltalende og lækre at spise.

Med en middeleffektiv udbytte vil du kunne høste en generøs mængde æbler fra dette træ, som modnes og plukkes sidst i september eller begyndelsen af oktober. En perfekt timing, der sikrer dig friske og velsmagende æbler til efterårets lune måneder. De kan også opbevares til senere brug eller til at lave skønne æblekager og safter.

Dette espaliertræ leveres med en praktisk potte, hvilket gør det ideelt til både små haver, altaner og terrasser. Det er nemt at flytte rundt på og kan give dig mulighed for at nyde friske æbler, selvom du har begrænset plads til rådighed. Skab et lille frugthave-oase i din egen baghave og høst belønningen af dit arbejde med dette smukke æbletræ.

Invester i dette æble ‘Filippa’ Espalier og dyrk dine egne lækre æbler derhjemme. Lad dig inspirere af naturens generøsitet, og nyd glæden ved at se dine egne afgrøder vokse og modne lige foran dine øjne. Gør din have til et æbleparadis og lad dette espaliertræ være startskuddet til en spændende rejse ind i verden af frugttrædyrkning.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Filippa’ Espalier 2 etager,- med potte”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.