ÆBLE ‘BRAMLEY’ 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (A-2)

399 kr.

Dyrk dine egne saftige æbler derhjemme med vores ÆBLE ‘BRAMLEY’ træ. Frodigt, velsmagende og perfekt til dansk klima. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203817257 Kategori:

De majestætiske og velsmagende æbletræer af sorten ‘Bramley’ er en sand perle i enhver have. Med denne 4-8 grene store prægtige plante på 150-200 cm i en 10 liters potte, får du ikke kun smukke grønne omgivelser, men også saftige og velsmagende æbler, der vil krydre din hverdag.

Med en imponerende højde på 4-6 meter og en kraftig vækst vil æbletræet hurtigt blive et imponerende syn i din have. Træet trives bedst i sol og halvskygge, og med dets fulde hårdførhed er det ideelt til det danske klima. Det kræver minimal vedligeholdelse og vil med den rette pleje give dig en generøs høst af æbler år efter år.

Blomsterne, der måler 1-2 cm, springer ud i smukke hvide nuancer og skaber en fortryllende atmosfære i din have i løbet af april-maj månederne. Du vil blive betaget af synet af de blomstrende grene, der gradvist forvandler sig til de lækreste æbler, som du og din familie kan nyde godt af.

Med dette æbletræ ‘Bramley’ kan du skabe din egen frugthave derhjemme og plukke friske æbler direkte fra træet til en sund og velsmagende snack. Tænk på alle de muligheder for dejlige æblekager, most, syltetøj og meget mere, som du kan tilberede med dine egne, friskhøstede æbler. Lad dette æbletræ være starten på din egen grønne oase derhjemme og nyd glæden ved at dyrke dine egne afgrøder. Tag det første skridt mod en mere bæredygtig livsstil med dette pragtfulde æbletræ ‘Bramley’, og lad din have blomstre med liv og friskhed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “ÆBLE ‘BRAMLEY’ 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (A-2)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.