Æble ‘Sunrise’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)

330 kr.

Opdag æbletræets smukke ‘Sunrise’ sort. 4-8 grene, 120-160 cm høj. Perfekt til haven med sød frugt og robuste grene. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203532076 Kategori:

Forestil dig at vågne op til duften af friskbagte æbleskiver og lyden af fuglesang i baggrunden. Med det smukke og frugtbare æbletræ ‘Sunrise’ i din have, kan du opleve denne idylliske scene hver eneste sommermorgen. Dette æbletræ er mere end bare en plante – det er en kilde til glæde, smagfulde frugter og skønhed i din have.

Med sine 4-8 grene og en imponerende højde på 120-160 cm, vil æbletræet ‘Sunrise’ indtage en central plads i din have og tilføre en eksotisk stemning. Med en potte af typen M7 kan du nemt og bekvemt flytte træet rundt efter behov, hvilket gør det til en alsidig og praktisk tilføjelse til enhver have.

Æblet ‘Sunrise’ er kendt for sine søde, saftige og sprøde frugter, der vil forkæle dine smagsløg og vække dine sanser. Den middelstore størrelse og den karakteristiske gule farve med røde kinder gør disse æbler til et smukt syn blandt træets grønne blade. Frugterne er let aflange og har en glat, tynd og sprød skræl, der indhyller det saftige og faste frugtkød.

Med et meget stort udbytte vil du kunne glæde dig over en rig høst af lækre æbler, som du kan nyde friske, lave til saft eller bruge i diverse madlavning. Æbletræet ‘Sunrise’ er ikke bare en plante, det er en investering i fremtidens frugtbarhed, glæde og smagsoplevelser i din egen have.

Så vælg æbletræet ‘Sunrise’ og lad dig fortrylle af dets skønhed, frugter og muligheder for at skabe en oase af velvære og nydelse lige udenfor din dør.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Sunrise’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.