Æble ‘Holsteiner Cox’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)

330 kr.

Forkæl dig selv med vores Æbletræ ‘Holsteiner Cox’. Smukke grene. Lækre æbler. Perfekt til din have. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900200118057 Kategori:

Tag en bid af det ypperste fra naturen og lad dig forføre af æbletræet ‘Holsteiner Cox’. Dette æbletræ er symbolet på en smagfuld og sprød oplevelse, der er en hyldest til den autentiske frugtbarhed og alsidighed. Med 4-8 grene og en imponerende højde på 120-160 cm kommer dette træ i en praktisk potte, klar til at skabe en frodig oase i din have.

Fra første øjeblik vil du blive draget af æbletræets livlige skønhed og unikke karakter. Du vil opleve æblets fortryllende smag, der balancerer mellem det syrlige og det friske, og som vil pirre dine smagsløg på en ubeskrivelig måde. Frugtkødet er gulligt, saftigt og utroligt fast i kødet, hvilket giver en uimodståelig tekstur og en ren fornøjelse ved hvert eneste bid.

Det orange-røde skind omkranser det mellemstore æble, der har en aflang form og en tyk skræl, der beskytter den sprøde frugt indeni. Med et stort udbytte og en plukketid i oktober før frost sætter æbletræet ‘Holsteiner Cox’ nye standarder for friskhed og kvalitet i din have.

Dyk ned i naturens overflod og lad æbletræet ‘Holsteiner Cox’ berige dit liv med smag, skønhed og ægte kvalitet. Giv dig selv og dine nærmeste den ultimative gave fra naturen og lad æbletræet ‘Holsteiner Cox’ være midtpunktet for uforglemmelige øjeblikke og dejlige smagsoplevelser. Lad dig forføre af æbletræets magi, og lad den dybe forbindelse til naturen berige dit hjem og din sjæl. Lev livet i balance med det bedste fra naturen – lev livet med æbletræet ‘Holsteiner Cox’.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Holsteiner Cox’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.