Æble ‘Skovfoged’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)

330 kr.

Få et smukt og frugtbart haven med vores Æble ‘Skovfoged’ træ. 4-8 grene, 120-160 cm høj. Perfekt til enhver have.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197895447 Kategori:

Tag med på en rejse gennem æblehaverne og lad dig fortrylle af skønheden og smagen af vores Æble ‘Skovfoged’, en sand juvel blandt frugttræer. Med sine 4-8 grene og en imponerende højde på 120-160 cm er dette æbletræ en fryd for øjet og en skønhed for sjælen.

Æble ‘Skovfoged’ er ikke bare et almindeligt æbletræ – det er et mesterværk af naturen. Dets frugter er søde og saftige med en behagelig aroma, der straks vækker dine sanser. Frugtkødet er fast og lyst gulligt, en sand fornøjelse for smagsløgene. Den røde dækfarve og den grøngule grundfarve giver frugten et indbydende udseende, som lokker dig til at smage på naturens søde godhed.

Med sin aflange form og sin store størrelse er Æble ‘Skovfoged’ en imponerende frugt, der skaber beundring blandt alle, der ser den. Den tynde, glatte skræl og det middelstore udbytte gør dette æbletræ til et must-have for enhver have- eller frugttræsentusiast.

Plukketiden for Æble ‘Skovfoged’ er perfekt timet, så du kan nyde friske æbler året rundt. Med en smag, der kun bliver bedre med tiden, vil du blive belønnet med en høstfuld af saftige frugter år efter år.

Tag din have til nye højder med Æble ‘Skovfoged’ og lad dig forføre af naturens skønhed og rigdom. Oplev glæden ved at dyrke dine egne frugter og skab et smukt og livligt udendørs rum, der vil glæde dig og dine nærmeste i mange år fremover. Køb dit Æble ‘Skovfoged’ træ i dag og start din egen frugttræsoplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Skovfoged’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.