Æble ‘Rød Gråsten’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)

330 kr.

Få friske Æble ‘Rød Gråsten’ planter med 4-8 grene, 120-160 cm høje. Perfekte til din have. Bestil nu og nyd frisk frugt i din egen have.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197895374 Kategori:

Æble ‘Rød Gråsten’ er kendt for sin saftige og syrlige smag, der vil forkæle dine smagsløg med hver bid. Med gulligt og fast frugtkød samt en tynd og glat skræl, repræsenterer dette æble en harmonisk balance mellem sødme og syre. Den røde farve med striber af gul baggrund giver ikke kun æblet et smukt udseende, men også en frisk og frugtagtig aroma, der vil vække dine sanser.

Med 4-8 grene og en højde på 120-160 cm er dette æbletræ ideelt til enhver have eller terrasse. Du behøver ikke vente længe på at høste frugterne, da æblet ‘Rød Gråsten’ har en moderat plukketid og modningstid. Dette træ vil belønne dig med en rig høst af store, kantet aflange frugter, der er perfekte til at nyde friskplukkede eller til at anvende i lækre madlavning.

Med Æble ‘Rød Gråsten’ i din have vil du ikke kun have glæde af de smagfulde frugter, men også af et smukt træ, der vil pryde din udendørs område med dets grønne blade og forårsblomster. Inviter naturen ind i din have med dette pragtfulde æbletræ, der vil berige dit liv med smag, skønhed og nærende frugter. Køb nu og tag det første skridt mod en frodig have fyldt med friskhed og glæde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Rød Gråsten’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.