Æble ‘Ritt Bjerregaard’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)

330 kr.

Forkæl din have med Æble ‘Ritt Bjerregaard’. Smuk, velduftende og produktivt æbletræ i passende størrelse. Frisk frugt i din egen have.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197895214 Kategori:

Dybt inde i en frodig have, hvor solens stråler danser på de friske blade og duften af blomster fylder luften, finder du Æble ‘Ritt Bjerregaard’. Denne utrolige æbletræssort er en sand juvel i enhver have og vil berige dit udendørs rum med sin skønhed og lækre frugter.

Æble ‘Ritt Bjerregaard’ præsenterer sig selv med stolthed og elegance med sine 4-8 grene, der strækker sig majestætisk fra en højde på 120-160 cm. Dette æbletræ er en sand oase af friskhed og liv, og det vil med garanti tilføre dit haveområde en unik charme og harmoni.

Når det kommer til frugtbarhed, skuffer Æble ‘Ritt Bjerregaard’ bestemt ikke. Med sine velsmagende og let syrlige spiseæbler vil du blive forkælet med frugter af høj kvalitet. Frugterne har en lyst gul frugtkød og en skræl, der er tyk og glat. Den røde farve med en gul baggrund giver æblerne et indbydende udseende, der kun bliver endnu mere tiltalende, når du plukker dem direkte fra træet.

Æble ‘Ritt Bjerregaard’ er kendt for sit store og flade frugtformat med en kantet form, der gør det til en unik og interessant tilføjelse til enhver frugthave. Du behøver ikke bekymre dig om udtynding, da dette træ producerer rigelige mængder af frugt med en imponerende udbytte.

Bring magien fra haven ind i dit hjem med Æble ‘Ritt Bjerregaard’. Dyrk dine egne lækre æbler og nyd smagen af friskhed og kvalitet direkte fra din egen have. Skab minder, del glæde og lad Æble ‘Ritt Bjerregaard’ være symbolet på din kærlighed til naturen og alt, hvad den har at tilbyde. Dyk ned i en verden af smagfulde frugter, frodige grene og skønhed med Æble ‘Ritt Bjerregaard’ – din vej til det sublime i din haveoplevelse.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Ritt Bjerregaard’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.