Pære ‘Aleksander Lucas’ Potte 7,5 liter,- 150-175 cm.

280 kr.

Få en smuk og frodig have med vores store ‘Aleksander Lucas’ pæretræ i potte. Perfekt til at skabe et grønt og afslappende udemiljø.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203678991 Kategori:

Pære ‘Aleksander Lucas’ Potte 7,5 liter,- 150-175 cm.

Drømmer du også om at have din egen frugthave fyldt med saftige og velsmagende pærer? Så er denne ‘Aleksander Lucas’ pære det perfekte valg for dig. Med store til meget store pærer, der måler 70-90 mm i diameter, vil du blive forkælet med friske og saftige frugter i din have.

Denne pære har en buttet form, der giver den et charmerende udseende, og frugtkødet er hvidt-gulligt, sprødt og fast. Smagen er let sød, hvilket gør den velegnet til både at spise rå, til at lave lækre desserter eller endda til at sylte og gemme til vinteren.

Skallen på ‘Aleksander Lucas’ er glat og græsgrøn med en lille rød solside, der tilføjer et smukt touch til frugterne. Denne pære trives bedst i solrige omgivelser og vil belønne dig med en generøs høst, som du kan dele med familie og venner.

Med en højde på 150-175 cm er denne ‘Aleksander Lucas’ pære ideel til både store haver og mindre haveanlæg. Plant den i en 7,5 liters potte for optimal vækst og husk at give den regelmæssig vanding og næring for at sikre en sund og frodig plante.

Så tag skridtet og tilføj en smule friskhed til din have med denne smukke og velsmagende ‘Aleksander Lucas’ pære. Lad dig inspirere af naturens skønhed og nyd frugterne af dit arbejde med denne pragtfulde pære.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Pære ‘Aleksander Lucas’ Potte 7,5 liter,- 150-175 cm.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.