Blomme ‘Jubileum’ 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte. (S.J.A.)

375 kr.

Forkæl din have med den enestående Blomme ‘Jubileum’. Med frodige 4-8 grene og en højde på 130-170 cm vil dette træ være et smukt og frugtbart indslag i din have. En ideel investering i din haveglæde. Køb nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197894124 Kategori:

Dette pragtfulde træ, æresnavngivet ‘Blomme Jubilæum’, vil bringe en overdådig og farverig atmosfære til enhver have. Med sine 4-8 grene, som strækker sig 130-170 cm i højden og er plantet i en rummelig 10 liters potte (S.J.A.), er dette træ en imponerende tilføjelse til enhver have eller udendørs rum.

Blommens frugter er en sand lækkerbid for enhver smagsløg, med en fortryllende blanding af syrlige og søde undertoner. Frugtkødet er fyldt med en gulachtig nuance og slipper let fra stenen, hvilket gør det til en sand fornøjelse at spise. Den rødviolette farve og den sprøde skræl tilføjer et visuelt element, der kun forstærker oplevelsen.

Med en imponerende størrelse på 80-120 gram (50-60 mm) per frugt og en oval form, skaber ‘Blomme Jubilæum’ et indtryk, der er svært at glemme. Udbyttet er generøst, og træet kræver minimal vedligeholdelse for at trives og producere frugt i overflod. Plukningstiden falder sammen med den magiske jubilæumssæson, hvor træets pragt er på sit højeste, og frugterne er klar til at blive høstet og nydt.

Inviter ‘Blomme Jubilæum’ ind i din have og lad dens skønhed og smag fortrylle dig og dine gæster. Dette træ er ikke bare en prydmæssig tilføjelse, det er en oplevelse, der vil berige dit uderum og dine sanser. Lad dig forføre af ‘Blomme Jubilæum’ og lad din have skinne med et strejf af jubilæums magi.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blomme ‘Jubileum’ 4-8 grene, 130-170 cm. 10 liter potte. (S.J.A.)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.