Æble ‘Transparent Blanc’ 4-8 grene. 3-4 års. Potte 37,5 liter,- 180-220 cm.

1.099 kr.

Forkæl din have med vores pragtfulde Æble ‘Transparent Blanc’ træ. Med 4-8 grene og en højde på 180-220 cm er dette et imponerende valg.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203532107 Kategori:

Dyk ned i en verden af friskhed og sundhed med vores Æble ‘Transparent Blanc’ træer. Disse smukke træer er fyldt med potentiale til at berige dit liv og din have med deres lækre og saftige frugter. Med 4-8 grene og en højde på 180-220 cm er disse træer præcis det, du har brug for til at skabe en frodig og frugtbar have.

Æble ‘Transparent Blanc’ er ikke bare en almindelig æblesort. Denne sort er kendt for sin let syrlige smag, lyse og saftige frugtkød, samt dens delikate gulgrønne farve. Skrællen er tynd og sprød, hvilket gør det til en fornøjelse at spise. Med en middel størrelse og rund frugtform er disse æbler både smukke at se på og en fryd for smagsløgene.

Høsten foregår i juli og september, hvor frugterne modnes til perfektion. Med et middelstort udbytte kan du se frem til at plukke en rig høst af æbler til din egen nydelse. Æble ‘Transparent Blanc’ er velegnet til at blive spist frisk fra træet, men kan også bruges i diverse madlavning og bagning.

Med en potte på 37,5 liter får træerne den plads, de har brug for til at vokse og trives. Så uanset om du er en erfaren gartner eller bare elsker at have noget smukt og nyttigt i din have, vil disse Æble ‘Transparent Blanc’ træer ikke skuffe dig. Lad dig fortrylle af deres skønhed og nyd deres friske og velsmagende frugter i mange år fremover.

Invester i disse fantastiske træer i dag og skab din egen lille frugthave derhjemme. Slip fantasien løs og lad Æble ‘Transparent Blanc’ træerne være startskuddet til en smuk og sund haveoplevelse. Tag det første skridt mod friskhed og fuldendelse med disse skønne træer, der vil bringe glæde og velvære ind i dit liv.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Transparent Blanc’ 4-8 grene. 3-4 års. Potte 37,5 liter,- 180-220 cm.”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.