Æble ‘Guldborg’ 4-8 grene, 120-160 cm. 7,5 liter potte

330 kr.

Få fantastiske æbler hjemme i haven med vores ‘Guldborg’ æbletræ. Frodig vækst, smagfulde æbler og nem pleje. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203817292 Kategori:

Dykker vi dybere ned i æblets forunderlige verden, vil vi opdage skønheden og de skjulte skatte i hver eneste bid. Forestil dig at have din egen solgule frugthave lige udenfor dit vindue, hvor du kan plukke de saftige æbler ‘Guldborg’ direkte fra træet og nyde deres overvældende smag og aroma.

Med 4-8 grene fyldt med blomster og blade, står dette ‘Guldborg’ æbletræ majestætisk i en 7,5 liters potte og strækker sig i en imponerende højde på 120-160 cm. Fra sin kegleformede, svagt femkantede frugt til dets bløde, hvide frugtkød med karminrøde striber og pletter, er æblet ‘Guldborg’ en æstetisk fornøjelse for øjet og ganen.

Når du nærmer dig frugthøsten i primo september, vil du blive belønnet med saftige, mildt velsmagende æbler, der har en blød konsistens og en hvid-gul farve, der skinner som guld under solens stråler. Tag en bid af æblet ‘Guldborg’ og lad dig forføre af dets fortryllende smag, der vil bringe minder om sommerens varme og solskin direkte til din mund.

Med et middel udbytte og en plukke- og modningstid, der inviterer til fejring af sensommeren, er æblet ‘Guldborg’ mere end bare en frugt – det er en oplevelse af ren glæde og naturlig velbehag. Lad dig forføre af æblernes magi og lad ‘Guldborg’ træet blive en del af dit eget lille frugtparadis derhjemme.

Tag imod naturens gaver og lad æblet ‘Guldborg’ berige dit liv med dets unikke skønhed og smagfulde charme. Dyk ned i æblets forunderlige verden og lad dig fortrylle af æblernes gyldne glæde.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Guldborg’ 4-8 grene, 120-160 cm. 7,5 liter potte”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.