Æble ‘Nanna’ 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (A-2)

425 kr.

Opdag magien i Æble ‘Nanna’ med saftige æbler og smukt blomstrende grene. Skab din egen frugthave med denne skønhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900203718328 Kategori:

Med Æble ‘Nanna’ får du ikke bare en frugtplante til haven – du får en hel oplevelse af smag, aroma og skønhed. Dette æbletræ er en ægte perle i enhver have med sine 4-8 grene, der strækker sig 150-200 cm op i luften og fylder rummet med sin elegante tilstedeværelse.

Når foråret melder sin ankomst, vil Æble ‘Nanna’ forkæle dig med en overflod af smukke blomster, der spreder en liflig duft og tiltrækker en lang række insekter, som er essentielle for en sund have. Blomsterne viger pladsen for saftige æbler, der modnes og skaber et farverigt skue på træets grene.

Smagen af Æble ‘Nanna’ er en ren fornøjelse for dine smagsløg. Den meget aromatiske og syrlige smag vil pirre dine sanser og bringe glæde til din hverdag. Det saftige og faste frugtkød i en smuk gulgrøn farve med røde striber og røde kinder får munden til at løbe i vand ved blot synet af disse æblefristelser.

Med et stort udbytte hvert år kan du se frem til at plukke et væld af lækre æbler og nyde dem friske, i en lækker æblekage eller måske endda i en forfriskende æblesaft. Æble ‘Nanna’ er en pålidelig producent, der ikke skuffer med sit fyldige og velsmagende udbytte.

Dette æbletræ leveres i en praktisk 10 liters potte (A-2), der gør det nemt at plante det ud i din have og se det vokse sig stærkt og sundt. Skab et frugtfuldt hjørne i din have med Æble ‘Nanna’ og lad dig fortrylle af naturens skønhed og gavmildhed._dyrelse og gavmildhed.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Nanna’ 4-8 grene, 150-200 cm. 10 liter potte (A-2)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.