Æble ‘Ahrista’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)

330 kr.

Få saftige æbler året rundt. Æble ‘Ahrista’ med 4-8 grene og 120-160 cm højde. Perfekt til enhver have. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900200119087 Kategori:

Dette skønne Æble ‘Ahrista’ træ vil være den perfekte tilføjelse til din have eller frugthave. Med sin imponerende højde på 120-160 cm og 4-8 grene, bringer dette træ ikke kun skønhed, men også en rig høst af lækre æbler. Forestil dig at plukke dine egne friske æbler lige fra træet og nyde den perfekte balance mellem syrlig og sød smag, saftighed og sprødhed.

Æblerne fra ‘Ahrista’ træet har en meget fast frugtkød med en fin aroma, der vil forkæle dine smagsløg med hver bid. Den lyserøde dækfarve på op til 75% af frugten, kombineret med den tykke, sprøde skræl, giver æblerne et indbydende udseende. De er store (70-80mm) og har en let kantet aflang form, der gør dem lette at plukke og behagelige at spise.

Du kan se frem til et meget stort og regelmæssigt udbytte fra dette Æble ‘Ahrista’ træ. Med omhu og kærlighed vil dette træ belønne dig med smukke blomster om foråret, der senere bliver til saftige æbler om sommeren og efteråret. Skab et smukt hjørne i din have med dette pragtfulde træ, der ikke kun er en fryd for øjet, men også for ganen.

Tag skridtet og berig din have med dette skønne Æble ‘Ahrista’ træ i en potte (M7). Giv dig selv og dine kære den unikke glæde ved at dyrke dine egne æbler derhjemme. Lad naturens mirakel udfolde sig lige uden for din dør og skab uforglemmelige øjeblikke med friskhøstede æbler fra din egen have. Oplev skønheden og smagen af Æble ‘Ahrista’ træet og skab din egen lille frugthave derhjemme.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Ahrista’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.