Æble ‘Santana’ – Allergifri 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)

330 kr.

Få glæde af friske æbler uden allergi-bekymringer med vores Æble ‘Santana’. Ideel til mindre haver. Bestil din potteplante i dag.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197895416 Kategori:

Produktnavn: Æble ‘Santana’ – Allergifri 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7), Pris: 375.00

Lad mig præsentere dig for Æble ‘Santana’ – det perfekte valg, hvis du elsker æbler, men lider af allergi over for almindelige æblesorter. Med Æble ‘Santana’ kan du nyde den søde og saftige smag af æbler uden bekymringer.

Dette fantastiske æbletræ producerer store, røde frugter med en gullig frugtkød og en glat, sprød skræl. Frugterne har en let aflang form og er kendt for deres generøse størrelse. Æble ‘Santana’ har et meget stort udbytte, men det er vigtigt at foretage en udtynding for at sikre en stabil og sund vækst.

Med en højde på 120-160 cm og 4-8 grene er Æble ‘Santana’ ideel til både haven og terrassen. Du kan dyrke dette allergifrie æbletræ i en praktisk potte (M7), der gør det nemt at flytte det rundt efter behov.

Giv dig selv den luksus at plukke dine egne friske æbler direkte fra træet og nyd den herlige duft og smag, der kun kan komme fra hjemmedyrkede frugter. Med Æble ‘Santana’ i din have får du ikke kun en pålidelig frugtproducent, men også et smukt og dekorativt element, der vil glæde øjnene året rundt.

Ikke alene er Æble ‘Santana’ en fryd for sanserne, men det er også en investering i din sundhed og velvære. Lad dette allergifrie æbletræ berige dit udendørs rum og skabe uforglemmelige øjeblikke, når du høster dine egne lækre æbler, fyldt med kærlighed og omtanke fra moder natur.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Santana’ – Allergifri 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.