Æble ‘Pirouette-Rubinstep’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)

330 kr.

Skab en magisk have med Æble ‘Pirouette-Rubinstep’. Fantastiske grene og flot højde skaber et smukt naturligt indslag. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900197894385 Kategori:

Æble ‘Pirouette-Rubinstep’ er det perfekte valg til enhver haveentusiast, der søger en smagsfuld og smukt præsenteret frugtplante. Med dens velsmagende og let syrlige æbler er dette træ en fryd for både smagsløgene og øjnene. Frugtkødet er lyst og fast, hvilket giver en behagelig spiseoplevelse, mens skrællen er kraftig og rustik, hvilket tilføjer et strejf af autenticitet til æblet.

Denne specifikke sort, ‘Pirouette-Rubinstep’, er kendt for sine middelstore frugter, der har en smuk gul farve med en rødlig kind. Formen er rund med en dyb kløft ved blomsten, hvilket giver hvert æble en unik og karakteristisk æstetik. Derudover er det værd at bemærke, at frugterne bør udtyndes for at sikre en optimal vækst og smagsudvikling.

Med en højde på 120-160 cm og 4-8 grene er dette træ ideelt til små til mellemstore haver, altaner eller terrasser. Planten leveres i en praktisk potte (M7), hvilket gør det nemt at flytte den rundt og integrere den i ethvert udendørs rum. Uanset om du er en erfaren frugtdyrker eller en nybegynder, vil Æble ‘Pirouette-Rubinstep’ være en berigende tilføjelse til din havekollektion.

Tag kontrol over din egen frugthøst og nyd duften af friskplukkede æbler direkte fra din egen have. Med Æble ‘Pirouette-Rubinstep’ kan du skabe en oase af smag og skønhed lige uden for din dør. Lad dig fortrylle af naturens magi og start din egen frugtrejse med dette exceptionelle æbletræ.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æble ‘Pirouette-Rubinstep’ 4-8 grene. 120-160 cm. Potte, (M7)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.